Hoe kan je je naam veranderen in Fortnite?

hoe kan je je naam veranderen in fortnite

Ben jij het zat om altijd dezelfde gamertag te hebben in Fortnite? Wil jij je identiteit veranderen en opvallen tussen al die andere spelers? Dan ben je hier op de juiste plek! In deze sectie van het artikel leer je hoe je eenvoudig je naam kunt veranderen in Fortnite, zodat je altijd herkenbaar bent en opvalt in het spel.

Door je naam te veranderen geef je jezelf een unieke identiteit in het spel. Het is makkelijk en snel te doen, volg gewoon de juiste stappen en je bent klaar! Zo wordt jouw naam in het spel veranderd en onderscheid jij je van andere spelers.

Lees verder voor een handig stappenplan om je naam te wijzigen in Fortnite. Binnen no-time heb jij een unieke gamertag en sta je bekend als een echte Fortnite pro! Zoek niet langer naar een antwoord op de vraag: ‘hoe kan je je naam veranderen in Fortnite?’ Want na het lezen van deze handleiding weet je precies hoe het moet.

Stappenplan naam veranderen Fortnite

Ben je de standaard gebruikersnaam in Fortnite zat? Gelukkig kun je deze eenvoudig wijzigen met behulp van ons stappenplan! Volg deze handleiding en pas je Fortnite-naam aan naar iets wat beter bij jou past.

Stap 1: Open de Fortnite-game

Om je naam te wijzigen, moet je eerst de Fortnite-game openen op jouw apparaat. Zorg ervoor dat je bent ingelogd met het account waarvan je de naam wilt wijzigen.

Stap 2: Ga naar de instellingen

Eenmaal ingelogd, klik je op het menu-icoon in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik vervolgens op de ‘instellingen’-knop.

Stap 3: Kies voor ‘Account en privacy’

Eenmaal in de instellingen, kies je voor ‘Account en privacy’.

Stap 4: Wijzig je naam

Scroll naar beneden tot je het gedeelte ‘Accountinformatie’ ziet. Hier kun je jouw Fortnite-naam wijzigen in iets nieuws en unieks! Typ simpelweg jouw nieuwe naam in het daarvoor bestemde veld en klik op ‘Wijzigingen opslaan’.

Stap 5: Vernieuw het spel

Om de naamwijziging door te voeren, moet je het spel opnieuw starten. Sluit Fortnite af en open het opnieuw om te zien hoe jouw nieuwe naam in het spel verschijnt!

stappenplan naam veranderen fortnite

Met dit stappenplan kun je op een eenvoudige manier jouw Fortnite-naam aanpassen naar iets wat beter bij jou past. Laat jezelf opvallen in het spel met een unieke gamertag!

Uitleg naam wijzigen Fortnite

Ben je op zoek naar manieren om je Fortnite gebruikersnaam te veranderen? In deze sectie geven we je een gedetailleerde uitleg over het wijzigen van je naam in Fortnite. Volg deze stappen en geef jezelf een nieuwe identiteit in het spel!

Stap 1: Open Fortnite

Open Fortnite op je computer en log in op je account.

Stap 2: Klik op de ‘Account’ knop

Klik op de ‘Account’ knop in de rechterbovenhoek van het scherm. Er opent zich nu een nieuw venster.

Stap 3: Ga naar ‘Account- en privacy-instellingen’

Ga naar ‘Account- en privacy-instellingen’. Klik op de knop ‘Wijzig’ naast de ‘Accountnaam’.

Stap 4: Voer je nieuwe naam in

Voer je nieuwe naam in waar je Fortnite gebruikersnaam nu staat.

Stap 5: Bevestig je nieuwe naam

Bevestig je nieuwe naam door het wachtwoord van je account in te voeren en klik op ‘Wijzig naam’.

Dat is het! Je hebt nu succesvol je Fortnite naam veranderd en je nieuwe naam wordt onmiddellijk weergegeven wanneer je Fortnite speelt.

Probeer verschillende namen uit om te zien welke bij jou past. We hopen dat deze Fortnite naam veranderen tutorial nuttig voor je was. Veel speelplezier!

FAQ

Hoe kan je je naam veranderen in Fortnite?

Om je naam te veranderen in Fortnite, volg je de onderstaande stappen:

Kan ik mijn Fortnite naam onbeperkt wijzigen?

Nee, je kunt je Fortnite naam niet onbeperkt wijzigen. Je kunt je Fortnite naam slechts één keer per 2 weken wijzigen.

Wat gebeurt er met mijn vriendenlijst als ik mijn naam in Fortnite wijzig?

Als je je naam in Fortnite wijzigt, blijft je vriendenlijst behouden. Je vrienden zullen je nog steeds herkennen, maar ze zien je nieuwe naam in plaats van je oude naam.

Kan ik speciale karakters gebruiken in mijn nieuwe Fortnite naam?

Nee, Fortnite staat geen speciale karakters toe in je naam. Je kunt alleen letters, cijfers en underscores (_) gebruiken. Het gebruik van spaties is niet toegestaan.

Wat gebeurt er met mijn statistieken als ik mijn Fortnite naam wijzig?

Als je je Fortnite naam wijzigt, blijven je statistieken ongewijzigd. Je voortgang, het aantal overwinningen en je ranglijst worden niet beïnvloed door de naamswijziging.