Hoe kan je op Snapchat zien wanneer iemand jarig is?

hoe kan je op snapchat zien wanneer iemand jarig is

Benieuwd hoe je op Snapchat de verjaardagen van je vrienden kunt bekijken en instellen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met de Snapchat verjaardagsfunctie kun je eenvoudig de verjaardagen van je vrienden op Snapchat zien. Dit is handig omdat je zo nooit een verjaardag hoeft te missen. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je deze functie kunt gebruiken en hoe je verjaardagsherinneringen kunt instellen op Snapchat.

Maak je geen zorgen als je niet weet hoe de verjaardagsmelding op Snapchat werkt. We nemen je mee door het proces en leggen je alles uit. Zo kun je op tijd de verjaardagen van je vrienden bekijken, unieke Snapchat verjaardagsfilters gebruiken en als laatste, verjaardagsherinneringen instellen. Lees verder om te ontdekken hoe je dit allemaal doet!

Blijf lezen om te leren hoe je verjaardagen kunt bekijken op Snapchat en hoe je verjaardagsherinneringen kunt instellen op de app.

Benieuwd naar de Snapchat verjaardagsfunctie? Lees dan snel verder!

De Snapchat Verjaardagsfunctie begrijpen

Als je wilt weten wanneer je vrienden jarig zijn op Snapchat, moet je de Snapchat verjaardagsfunctie begrijpen. Deze functie stuurt je een melding wanneer een vriend jarig is en helpt je ook om verjaardagen niet te vergeten door herinneringen in te stellen.

Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat de Snapchat verjaardagsfunctie is ingeschakeld. Dit kun je doen door naar de instellingen van Snapchat te gaan en ervoor te zorgen dat de verjaardagsmelding is aangevinkt.

Snapchat verjaardagsmelding instellingen

Als deze functie is ingeschakeld, ontvang je een melding op de dag van de verjaardag van je vrienden. De melding verschijnt in je chatlijst en bevat een ballonpictogram en de tekst “Gefeliciteerd!”.

Je kunt ook verjaardagsherinneringen instellen om ervoor te zorgen dat je geen verjaardag mist. Om dit te doen, ga je naar de profielpagina van je vriend, tik je op de drie verticale stippen en selecteer je “Herinnering instellen”. Vervolgens kun je kiezen wanneer je de herinnering wilt ontvangen, bijvoorbeeld op de dag van de verjaardag of een dag van tevoren.

Met deze functie kun je nooit meer een verjaardag van je vrienden missen op Snapchat. Het is een geweldige manier om je vrienden te laten zien dat je aan ze denkt op hun speciale dag.

Verjaardagen bekijken en Snapchat Verjaardagsfilters gebruiken

Als je wilt weten welke vrienden jarig zijn op Snapchat, ga dan naar je vriendenlijst en zoek naar een verjaardagstaarticoontje naast hun naam. Dit icoontje geeft aan dat ze op die dag jarig zijn. Een andere manier om te zien welke vrienden jarig zijn, is door de verjaardagskalender te bekijken op de Snap Map.

Als je een vriend wilt feliciteren met hun verjaardag, gebruik dan een Snapchat verjaardagsfilter! Deze filters zijn speciaal ontworpen voor verjaardagen en hebben thema’s als ballonnen, confetti en teksten zoals “Happy Birthday”.

Om een Snapchat verjaardagsfilter te gebruiken, open je de camera en veeg je naar links of naar rechts totdat je het verjaardagsfilter vindt dat je wilt gebruiken. Maak vervolgens een foto of een video en stuur deze naar je vriend. Ze zullen zeker blij zijn met je leuke en gepersonaliseerde verjaardagsgroet!

Snapchat Verjaardagsfilter gebruiken

Pro tip: Als je wilt dat je vrienden weten dat je hun verjaardag niet bent vergeten, stuur ze dan een persoonlijke verjaardagsboodschap in plaats van alleen maar een verjaardagsfilter te gebruiken.

Verjaardagsherinneringen instellen op Snapchat

Als je op Snapchat geen verjaardagen van je vrienden wilt missen, is de verjaardagsfunctie een handige tool om te gebruiken. Maar naast de standaard melding op de dag zelf, kun je ook verjaardagsherinneringen instellen. Hierdoor ontvang je een melding enkele dagen voor de verjaardag van je vriend.

Om verjaardagsherinneringen in te stellen, volg je deze stappen:

Stap 1: Open de Snapchat app

Open de Snapchat app op je smartphone en zorg ervoor dat je bent ingelogd op je account.

Stap 2: Ga naar je profiel

Klik op het kleine icoontje in de linkerbovenhoek van het scherm om naar je profiel te gaan.

Stap 3: Ga naar instellingen

Klik op het tandwieltje rechtsboven op je profielpagina om naar de instellingen te gaan.

Stap 4: Selecteer “Verjaardagen”

Scroll naar beneden en selecteer de optie “Verjaardagen”.

Stap 5: Activeer de verjaardagsherinneringen

Activeer de verjaardagsherinneringen door de schakelaar naast de tekst “Verjaardagsherinneringen” op groen te zetten. Je kunt ook kiezen hoeveel dagen van tevoren je een melding wilt ontvangen.

Als je deze stappen hebt gevolgd, ontvang je een melding enkele dagen voor de verjaardag van je vriend. Zo vergeet je nooit meer een verjaardag op Snapchat!

FAQ

Hoe kan je op Snapchat zien wanneer iemand jarig is?

Om op Snapchat te zien wanneer iemand jarig is, moet je naar je vriendenlijst gaan en zoeken naar een verjaardagstaarticoontje naast de naam van je vrienden die op die dag jarig zijn.

Hoe werkt de verjaardagsmelding op Snapchat?

Wanneer een vriend jarig is, ontvang je een melding op de dag van hun verjaardag. Dit is de verjaardagsmelding op Snapchat.

Hoe kan je verjaardagen bekijken op Snapchat?

Om verjaardagen te bekijken op Snapchat, ga je naar je vriendenlijst en zoek je naar het verjaardagstaarticoontje naast de namen van je vrienden die op die dag jarig zijn.

Kan je Snapchat Verjaardagsfilters gebruiken?

Ja, je kunt speciale Snapchat verjaardagsfilters gebruiken om je vrienden op hun verjaardag te feliciteren.

Hoe kan je Snapchat Verjaardagsfilters vinden en gebruiken?

Je kunt Snapchat Verjaardagsfilters vinden door naar de lenzen te gaan en te zoeken naar filters met het verjaardagsthema. Om ze te gebruiken, tik je gewoon op de filter en volg je de instructies op het scherm.

Kan je verjaardagsherinneringen instellen op Snapchat?

Ja, je kunt verjaardagsherinneringen instellen op Snapchat om ervoor te zorgen dat je geen verjaardag mist.

Hoe kan je verjaardagsherinneringen instellen op Snapchat?

Om verjaardagsherinneringen in te stellen, ga je naar de instellingen van Snapchat en zoek je naar de optie om verjaardagsherinneringen in te schakelen. Volg de instructies op het scherm om herinneringen in te stellen.